Wie achter kernbewind

Contact

Contact per telefoon

Telefoon: 020-4283227 (voicemail en beldienst)

In principe zijn er telefonische spreekuren op iedere werkdag van  9:30 tot/met 12:30. Dan is de kans het grootst dat U mij direct aan de telefoon krijgt.  

Kern Bewind is echter een eenmanszaak zonder verder personeel. Het kan dus voorkomen dat ik al aan de telefoon ben, net even weg ben of druk bezig met iets anders waar ik mijn concentratie bij nodig heb. 

De telefoon wordt in dat geval, en tussen 12:30 en 17:00, opgenomen door een telefonische hulpdienst. Zij nemen op met de naam van dit bedrijf – dat is de firma SOSO Support.  U kunt uw boodschap aan hun doorgeven of vragen of ik terugbel.

Lukt dat niet (’s avonds of in het weekend), dan kunt U altijd nog inspreken op de voicemail. Deze wordt wel pas op de volgende werkdag afgeluisterd.

Contact per e-mail

…..@kernbewind.nl

Het algemeen email adres is jos@kernbewind.nl . Als u klant bent heeft u ook een eigen dossier emailbox. Wilt U daar direct op mailen dan is het email adres (bijvoorbeeld) 10001@kernbewind.nl . Iedere klant heeft een ander nummer. Ik email u altijd vanuit uw eigen emailbox/adres.

Contact volgens afspraak

Dit kan op kantoor of bij u thuis. Mijn voorkeur heeft op kantoor. U zult wel een afspraak moeten maken.

Locatie kantoor

Hullenbergweg 413,

1101 CS Amsterdam Zuid Oost

Dit is vlakbij station Bullewijk.
Het kantoorgebouw heet “het Warenhuis”. Melden bij de receptie.

Laat weten of u wellicht met de auto komt want dan kunt u gratis parkeren op het terrein maar dan moet ik dat wel van te voren doorgeven.

Het is nog nooit gebeurd maar bij agressief gedrag wordt de politie ingeschakeld.

Voor routebeschrijvingen klikt u op met de auto of met het OV.

Scroll naar boven